Política de privacitat 2019-02-20T09:52:12+00:00

Confidencialitat i protecció de dades

Als efectes del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, MARTBEL 95 associades, S.L. informa a l’usuari de l’existència d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat per i per MARTBEL 95 associades, S.L. i sota la seva responsabilitat, amb la finalitat de realitzar el manteniment i gestió de la relació amb l’Usuari, així com les tasques d’informació. En el moment de l’acceptació de les presents condicions generals, MARTBEL 95 associades, S.L. precisarà de l’usuari la recollida d’unes dades imprescindibles per a la prestació dels seus serveis i / o informació.

Registre de fitxers i formularis

L’emplenament del formulari de registre és obligatòria per accedir i gaudir de determinats serveis oferts a la web o rebre la informació sol·licitada. El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat d’informar-, subscriure, registra’t o participar en qualsevol de les promocions en què se sol·licitin dades de caràcter personal.

D’acord amb el que estableix el Reglament Europeu RGPD UE2016/679 i la Llei Orgànica 3/18 de 7 de desembre de 2018, l’informem que les dades personals que s’obtinguin com a conseqüència del seu registre com a Usuari o com a conseqüència de l’emplenament del formulari de contacte, seran incorporades a un fitxer titularitat de MARTBEL 95 associades, S.L. amb CIF / NIF B-60 88 36 00 i amb domicili a GRAN VIA CARLES III, 124 2n, 08034 BARCELONA, Barcelona tenint implementades les mesures de seguretat establertes al Reial Decret 1720/2007, de 21 des.

Exactitud i veracitat de les dades

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses i informats, exonerant a MARTBEL 95 associades, S.L. de qualsevol responsabilitat referent a això. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte, registre o subscripció.

MARTBEL 95 associades, S.L. no respon de la veracitat de les informacions que ens siguin d’elaboració pròpia i de les que s’indiqui una altra font, de manera que tampoc assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l’ús d’aquesta informació.

MARTBEL 95 associades, S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent inclús limitar o no permetre l’accés a aquesta informació.

Es exonera MARTBEL 95 associades, S.L. de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l’Usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per MARTBEL 95 associades, S.L. sempre que procedeixi de fonts alienes a MARTBEL 95 associades, S.L.

Cookies

El lloc www.martbel.com no utilitza cookies que permetin elaborar un perfil dels gustos i de la navegació de l’usuari, considerant com fitxers físics com informació allotjats en el propi terminal de l’usuari i serveixen per facilitar la navegació de l’usuari pel portal.

De tota manera, l’usuari té possibilitat de configurar el navegador de tal manera que impedeixi la instal·lació d’aquests arxius.

Finalitats

Les finalitats de MARTBEL 95  associades, S.L. són el manteniment i gestió de la relació amb l’usuari i enviar-li informació dels nostres productes i serveis.

Menors d’edat

En el supòsit que alguns dels nostres serveis vagin dirigits específicament a menors d’edat, MARTBEL 95 associades, S.L. sol·licitarà la conformitat dels pares o tutors per a la recollida de les dades personals o, si escau, per al tractament automatitzat de les dades.

Cessió de dades a tercers

MARTBEL 95 associades, S.L. no realitzarà cessió de dades dels usuaris a tercers.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.